Ylösten sukuseura on perustettu vuonna 1987 Hankasalmella.

Sukuseuraan liittyminen

Ylösten sukuseuran jäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on Ylösten sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Vuonna 2019 sukuseuran jäsenrekisterissä on noin 450 jäsentä.

Voit liittya sukuseuran jäseneksi lähettämällä sähköpostilla tai kirjeellä seuraavat tiedot jäsenrekisterin pitäjälle:
Nimi
Osoite
sähköpostiosoite, jos käytät sähköpostia
puhelinnumero

Jos sinulla on Ylösten sukukirja 1, sieltä saatat löytää perheesi sukunumeron. Lähetä sekin tieto liittymisen yhteydessä.

Sukuseuraa kiinnostaa tietysti, miten liityt Ylösten sukuun. Lyhyt selvitys siitä olisi mukava saada liittymisilmoituksesi mukana!

Sukuseuran jäsenrekisteriä ylläpitää Raija Ylönen.
Raijan yhteystiedot löytyy täältä.
Jos sinulla on kysyttävää jäsenmaksuista, ole yhteydessä rahastonhoitaja Helleviin.

Ylösten sukuseuran jäsenmaksu vuonna 2019 on 15 euroa / jäsen. Voit maksaa jäsenmaksun sukuseuran pankkitilille Osuuspankkiin. Tilinumero on FI03 5290 0240 1391 45 . Merkitse lisätietoja-kenttään nimesi ja asuinpaikkakunta (useita samannimisiä jäseniä)

Tietosuojaseloste sukuseuran jäsenrekisteristä.
jäsenrekisterin tietosuojaseloste