Ajankohtaista sukuseurassa

Retkikohteeksi Harmonikkamuseo

Tauno Ylösen yksityiskokoelmalle perustuva Suomen Harmonikkamuseo on hieno kesäretken kohde Sysmässä. Museossa on esillä lähes kaksisataa erilaista harmonikkaa.

Enemmän tietoa museosta tästä harmonikkamuseo

Ylösten sukujuhla ja sukukokous

Ylösten sukukokous ja sukujuhla pidettiin Lahden Upseerikerholla 14.7.2019
Juhlaan kokoontui noin 30 sukuseuran jäsentä.
Aluksi nautittiin maittava lounas. Sen jälkeen ohjelmassa seurasi varsinainen sukukokous, jonka esityslistalla oli sääntömääräiset asiat. Samat henkilöt jatkavat sukuseuran hallituksessa.
Sukukokous päätti pitää yhdistyksen jäsenmaksun entisellään, eli jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa.
Sukujuhla seurasi kokouksen jälkeen. Ohjelmassa pääosassa oli sukulaisten tapaaminen ja
mm. kokouspaikan esittely sekä musiikkiesityksiä ja yhteislaulua.
Seuraavan sukujuhlan paikaksi valittiin Mikkeli.

Tutustu Lahden Upseerikerhoon:
Lahden Upseerikerho on kesän 2019 sukujuhlan pitopaikka

Ylösten sukuviiriä on taas myynnissä hintaan 30 euroa.

Tarinoita

Ylösten sukuseuran alkuvuosilta on saatu tietoja Historia välilehden alle. Kiitokset Annikki Saari-Kokkoselle ja Timo Ylöselle tietojen ja kuvien lähettämisestä.

Tarinoita osioon on lisätty tarinoita ja kertomuksia Ylösistä. Osa tarinoista on julkaistu Ylölänmäkeläiset -lehdessä 2000-luvun alussa.
Tarinoita

Jos sinulla on Ylösiin liittyvä tarina, jonka haluat jakaa muiden luettavaksi, lähetä se Raija Ylöselle. Tarinasi julkaistaan Ylösten sukuseuran nettisivulla.

Uusi sukukirja saatavana

Annikki Saari-Kokkosen kirjaa Jooseppi, Joki-Ylösen isäntä, julkaistiin 2017. Kirjaa voi ostaa Hankasalmen kirjastosta tai kirjoittajalta.
Katso Sukukirjat sivulta tiedot.